September 18, 2018

Pereka kad kahwin yang awesome !

Tak kenal maka tak cinta. Jom kenali pereka2 kad kahwin yang bila Luna tengok design dioarg... Luna rasa nak kawin terusss!

Pereka kad kahwin yang awesome !

Assalamualaikum and hello semua. Cik Luna kembali! Blogpost yang lepas Luna dah share dengan korang kad kahwin digital yang jadi trend sekarang ni! Yes, kad kahwin digital AliveInvite! Cenggini tau penangan dia, semua orang nak pakai.

Kali ini, Luna nak bawa korang semua berlayar di lautan kreativiti (cewah) untuk kenali pereka2 kad kahwin yang bertanggungjawab buatkan kad korang lawa dan awesome tahun 2018 ni!!

Soppexcca

Nama pun dah kreatif mesti tuannya kreatif betul dak? Design beliau sangat intricate, modern and kemas. Kalau nak tingkatkan level coolness korang di mata kawan2, pilihlah design daripada Sopexxca ni. Nanti, kawan2 tengok pun nak order kad macam kad korang. Bangga tak?

Ni antara kad kahwin dia yang paling laku & diminati. Luna suka semua! Korang pun mesti suka semua kan?

Untuk lihat hasil kreativiti design kad daripada Sopexxca bolih klik di sample link di bawah :
https://aliveinvite.com/catalog/designs/visconti/preview
https://aliveinvite.com/catalog/designs/aliyah/preview
https://aliveinvite.com/catalog/designs/kayla-floral-botanical/preview

Farah Hidayah

Luna tahu korang yang suka design bunga-bunga yang simple mesti sukalah design daripada Farah Hidayah ni. Beliau ni graphic designer, maklumlah design letops macam ni. Semanis tuannya, manis lagi korang yang beli dan guna kad kahwin oleh Farah Hidayah.

Luna suka yang kiri sekali. Korang suka yang mana?

Luna yakin mak ayah and mertua korang akan sukakan jugak corak bunga-bunga ni! Hehe.

Lihat hasil kreatif kad kahwin oleh Farah Hidayah dibawah:
https://aliveinvite.com/catalog/designs/stockholm/preview
https://aliveinvite.com/catalog/designs/purples/preview
https://aliveinvite.com/catalog/designs/malist/preview

Kadlawo

Siapa tak kenal Kadlawo!! Luna rasa ramai gila guna servis dari Kadlawo untuk kad kahwin mereka. Servis tiptop dan design menarik.. memang Luna yakin korang takkan menyesal lah order dengan mereka. Kadlawo dah berpengalaman lama buat kad kahwin ni dengan tagline mereka “Our Design is Your Character”.

Betul tak Luna cakap semua awesome?? Luna mana boleh tipu-tipu korang ni. Guess what? Ketiga-tiga pereka grafik kad kahwin ni, semua design mereka ada di AliveInvite. Jangan lupa tau browse design mereka yang awesome ni and gunakan peluang ni untuk hasilkan kad kahwin digital korang yang bakal menjadi inpirasi pula kepada rakan2 anda yang akan berkahwin.

Untuk lihat design kad kahwin lain oleh Kadlawo, click link dibawah:
https://aliveinvite.com/catalog/designs/abelia/preview
https://aliveinvite.com/catalog/designs/radin-mas/preview
https://aliveinvite.com/catalog/designs/aaron/preview

Order kad kahwin + kad kahwin digital AliveInvite sekarang:

Link Media Sosial AliveInvite!                             https://www.instagram.com/aliveinvite/                 https://www.facebook.com/aliveinvit/                                   https://twitter.com/aliveinvite