September 22, 2018

Instagram-worthy event space kahwin yang cantik!

Zaman sekarang ni trend 'selfie' dan ambil gambar jer.. Luna listkan event space yang lawa-lawa untuk korang!

Instagram-worthy event space kahwin yang cantik!

"Pening kepala la fikir mana tempat lawa untuk buat majlis kahwin. Tarikh kawin dah dekat ni.. Tempat kahwin mesti nak lawa, dan penting sekali semua sudut boleh ambil gambar!"

Haa, jangan kelam kabut. Luna kat sini ada untuk tolong korang cari event space yang lawa untuk buat majlis kahwin. Zaman 2018 ni, semua benda kita nak ambil gambar kan? So penting juga kita pilih event space yang Instagram-worthy.

Ruang

(Klik untuk lihat galeri foto Ruang Event Space)

Ruang Event Space terletak di Subang Jaya dan Shah Alam. So, kalau korang tinggal di area berdekatan, boleh lah buat majlis kahwin disini. Setiap "ruang" boleh diambil gambar and upload di Instagram! Dapat banyak likes nanti.

Untuk tahu lebih lanjut tentang Ruang, boleh klik link dibawah:

website:  https://www.ruang.com.my/
follow: facebook | instagram
contact: 016 524 5669

Glasshouse at Seputeh

(Klik untuk lihat galeri Glasshouse)

Kalau nak buat wedding indoor, selesa dan air-conditioned, Luna suggest korang adakan majlis di Glasshouse. Kat sana, korang boleh muatkan tetamu sehingga 450pax! Luna rasa, tetamu korang balik lambat la sebab nak selfie je memanjang, hehe.

Untuk tahu lebih lanjut tentang Glasshouse at Seputeh, boleh klik link dibawah:
website:  http://www.glasshouse.my/
follow: facebook | instagram
contact: +6010 948 2878 / +6012 515 1866

Kseena House

(Klik untuk lihat galeri foto Kseena House)

Selalunya kalau orang buat majlis kahwin di Kseena House, memang tema weddingnya dreamy-garden. Lawanya, Luna rasa nak kahwin kat sini pulak. Ehh? Takpe, korang kahwin, Luna datang dan kita ambil gambar banyak-banyak. #Instagramworthy #weddingoftheyear

Untuk tahu lebih lanjut tentang Kseena House, boleh klik link dibawah:
website:  https://www.kseenahouse.com/
follow: facebook | instagram
contact: +6012-6147554

Memang Instagram-worthy kan? Luna yakin setiap sudut tetamu korang akan tak habis-habis ambil gambar. Jangan lupa tau create hashtag untuk wedding korang di Instagram. Contoh, #LunaAdam

Dengan Kad Kahwin AliveInvite, fungsi #Hashtag akan memeriahkan lagi majlis anda dengan foto-foto kahwin korang dan gambar tetamu. Senang kan?

Lihat sample kad kahwin digital AliveInvite dibawah:
https://aliveinvite.com/catalog/designs/moin-modern-malay/preview
https://aliveinvite.com/catalog/designs/sephora-rose-be-different/preview