August 27, 2018

Kad kahwin digital kini jadi trend !

Luna nak share kad digital AliveInvite . sangat cool sampai Luna rasa nak pengsan slow-slow...

Kad kahwin digital kini jadi trend !

Kawan-kawan Luna yang nak kawin semua tengah kecoh pasal kad kahwin digital AliveInvite ni. Memang sangat Cool, fully loaded dgn fungsi yang praktikal dan yang penting ia jimat !

So Luna nak share pasal kad kahwin digital AliveInvite ni... seriously it's the best solution untuk bakal pengantin sekarang.

Apa yang best pasal kad kahwin digital ni?

  1. DRIVE TO KENDURI dengan Waze & Google Map. Orang pegi pasar tani beli ikan pun pakai waze kan... zaman sekarang mana main dah baca peta kat belakang kad kawin masa gi kenduri.
  2. ADD TO CALENDER + REMINDER. 5 hari sebelum wedding date, tetamu akan dapat auto-reminder di phone mereka... jadi kalau tak datang juga memang bukan kawan sejati.
  3. FOTO FEED dari INSTAGRAM anda. Luna paling suka yang ini ! boleh tengok bakal suami kawan Luna tu handsome ke tak! haha, jadi letak je #hashtag kat foto anda nanti dia auto-appear di kad kahwin digital anda... best kan !
  4. COMMENT, REPLY & WISH. Ada fungsi komen yang mana kawan-kawan boleh wish kita dan ucapkan kata-kata manis... kita yang darah manis ni pun, makin manis muka jadinya membaca komen kelakar kawan-kawan ni.
  5. SEND PAKAI WHATSAPP. Warga emas pun terer whatsapp sekarang, jadi ayah dan mak-mak pun takde masalah guna dan hantar kad ni pada kawan2 mereka.
  6. RSVP dgn Google Form. Tetamu kita boleh jawab kehadiran melalui Google Form... mudah untuk kita uruskan kedatangan tetamu.
  7. KAD SIAP 24jam. Cepat kan! tak perlu tunggu berminggu-minggu nak buat kad... ni sehari je boleh siap.

Berapa harga kad kahwin digital ni?

AliveInvite jual kad kahwin digital ni secara online di https://aliveinvite.com/ pada harga RM80 sahaja untuk satu kad. Ia boleh dihantar kepada unlimited receiver. Bayangkan sebelum ni nak kawin bajet buat kad sampai RM500 ke RM800, sekarang cuma perlu belanja RM80 je.

Sebab kos kad RM80 je, jadi baki duit yang lebih tu bolehlah kita buat item-item lain seperti kotak, paperbag dan goodies. Dahlah cool, jimat pula duit !

Ada pakej dengan kad biasa tak?

AliveInvite juga ada offer juga pakej kad kahwin digital + kad cetak. Iyelah kan... tradisi kena maintain, muka family pun nak kena jaga juga. Kat AliveInvite anda boleh beli pakej berharga RM180, dalam pakej ni dapat Kad Kahwin Digital + 300 keping kad cetak... eehhh lagi murah kan??

Ni pakej yang AliveInvite offer... Murah kan??


Now Luna share sample link kad kahwin digital AliveInvite ni... korang click kat link bawah ni untuk tengok sample kad dia.
https://aliveinvite.com/zzhappyeverafter
https://aliveinvite.com/mellinakhairun

Ok, Luna tanak cite panjang-panjang... korang yang nak kawin boleh terus visit website https://aliveinvite.com/ dan order terus online. Atau follow Instagram dan facebook AliveInvite. Nak info lanjut boleh DM je mereka.

Link Media Sosial AliveInvite
https://www.instagram.com/aliveinvite/
https://www.facebook.com/aliveinvit/
https://twitter.com/aliveinvite