December 13, 2018

Dato' Fazley kahwin lagi !

Pasangan yang lebih manis dan romantik walaupun persandingan kedua, hanya aura daripada Dato' Fazley Yaakob dan Datin Azrene sahaja boleh ada..

Dato' Fazley kahwin lagi !

Yeee betul ! Dato Fazley kawin lagi sekali dengan isteri dia Datin Azrene lah... bukan orang lain. Mereka mengadakan Majlis Persandingan Semula & Ulangtahun Perkahwinan ke 13 Dato' Fazley Yaakob dan isteri, Datin Azrene Ahmad  pada 27 November 2018 di Lanai Tamu, Damansara. Sweet tengok pasangan ni, kalah orang2 muda bercinta... untung lah Datin Azreen... :)

Photo Credit © Sukasucre Studio 

Selain meraikan memori indah kenangan cinta 13 tahun mereka, persandingan kedua Dato' dan Datin lebih bermakna, adalah kerana ia juga memenuhi amanat terakhir arwah ayah Dato' Fazley, Datuk Yaakob Mohammad.

“Saya pilih tarikh ini sempena ulang tahun ke-40 saya. Semoga malam ini memberi kenangan dan memori indah untuk setiap daripada kita. Tutup tirai cerita yang berlaku 13 tahun lalu dan mulakan hidup yang lebih bahagia."
Artikel Penuh: © Utusan Melayu (M) Bhd

Gambar persandingan Dato' dan Datin amat cantikk. Luna masih nampak aura pengantin baru itu ada walaupun sudah 13 tahun berumah tangga. Aww, romantik.

Photo Credit © Sukasucre Studio 
Gambar hak milik penuh © Bulan Photocinema
Gambar hak milik penuh © Bulan Photocinema

Dato' Fazley dan Datin Azrene menggunakan khidmat KADLAWO & ALIVE INVITE untuk merealisasikan inpirasi rekaan mereka untuk kad jemputan perkahwinan mereka. Bertemakan klasik tradisional dengan sentuhan elemen kontemporari dari idea Dato' Fazley dan Datin Azrene terhasilah design FAZRENE.

Rekaan Fazrene diinspirasikan oleh Dato' Fazley dan Datin Azrene sendiri.
Lihat kad digital Dato' Fazley & Datin Azrene
https://aliveinvite.com/catalog/designs/fazrene/preview

Kalau anda berminat untuk tempah rekaan Fazrene yang di inspirasikan oleh Dato' Fazley & Datin Azreen, and boleh klik link dibawah untuk buat tempahan di website:
https://aliveinvite.com/catalog/designs/fazrene

Kami di AliveInvite mengucapkan segulung tahniah beserta doa-doa yang baik untuk kedua-dua pengantin baru ini. Aamin!